Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beogradski profesor

Trifunović: Hrvatski obavještajci obučavaju Albance s Kosova

\'French KFOR soldiers guard the border crossing between Serbia and northern Kosovo at Brnjak on September 16, 2011.   Kosovo and EU police were deployed at two disputed border crossings with Serbia i
Reuters/PIXSELL
26.09.2011.
u 19:37

Hrvatska i njen državni vrh kontroliraju najveću kriminalnu mrežu – klan Osmani, tvrdi Trifunović.

Operativci hrvatske Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) obučavaju Albance na Kosovu, dok na teritoriju Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske djeluje iranska sigurnosna služba, tvrdi Darko Trifunović, profesor na beogradskom Fakultetu za sigurnost, javlja agencija Srna, a prenose mediji u Srbiji dodajući kako "SOA poučava kosovske Albance metodama specijalnog rata, elektroničkog prisluškivanja i posebnim tehnikama egzekucija".

– Ovakva nazočnost SOA-e nije neočekivana ako se uzme u obzir da upravo Hrvatska i njen državni vrh kontroliraju najveću kriminalnu mrežu – klan Osmani, kojom rukovode braća Ćazim, Baskim i Burim – tvrdi Trifunović i objašnjava kako "hrvatske tajne službe blisko surađuju s iranskim sigurnosnim službama, čiju su nazočnost u BiH, Srbiji i Hrvatskoj zabilježile i dokumentirale skoro sve veće službe svijeta".

Dobro obaviješteni Trifunović kaže da skoro sve vodeće zemlje svijeta imaju svoje pipke na teritoriju Srbije, "kao i zemlje iz okruženja, kao što su hrvatska SOA i ukinuta muslimanska služba AID", a u Srbiji "djeluju i službe iz Saudijske Arabije i još nekih muslimanskih zemalja".

Komentara 20

OB
-obrisani-
19:53 26.09.2011.

Srbija je središte nestabilnosti na balkanu, nije ni čudo da svi žele imati svoje ljude na terenu. A što se tiče \"posebnih tehnika egzekucije.\"....to mi već više liči na srpske *********

UT
utatica
19:54 26.09.2011.

_________________________________________________ Zašto je Srbija tako zanimljiva za špijuniranje a da druge države u okruženju nisu? Jedini razlog je što su Srbi zadnji barbari u Europi koji su potencijalna opasnost za susjedne države i svjetski mir.

DR
drug
01:33 27.09.2011.

Opet teorije zavjere.... Neprijatelj nikad ne spava.... Totalna sizofrenija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije