Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Tridesetpetogodišnjak sletio autom s ceste i poginuo

lovrenovic
Dragutin Šantoši/Pixsell
20.10.2010.
u 23:04

Lovrenović je upravljao osobnim automobilom 'Fiat punto' te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom.

Tridesetpetogodišnji hrvatski vojnik Željko Lovrenović iz virovitičkog prigradskog naselja Rezovačke Krčevine preminuo je u srijedu oko 18,40 sati od posljedica zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći koja se, samo nekoliko minuta ranije, dogodila u Virovitici.

Lovrenović je upravljao osobnim automobilom 'Fiat punto' te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom koje je skrenulo u desnu putni jarak i zaustavilo se udraivši u tek izgrađeni betonski most. Prema izjavama članova šire obitelji Lovrenović je stradao kada se kući vraćao sa sastanka Kluba liječenih alkoholičara u Virovitici.

Komentara 2

FI
fichukalo
12:15 21.10.2010.

Niti je taj automobil, niti je točna ulica, stoga molim vas pazite što pišete, te koje fotografije objavljujete.

OB
-obrisani-
15:43 21.10.2010.

Nesmijem reci svoje misljenje jer sam isti momenat izbrisan! A zna se sta mislim,samo cu nadodati polako ljudi i zene vozaci kuda zurite? Uzalud pozurite a ne stignete na odredidste,polako pa vam kisa i nevrijeme nece biti razlozi nedolaska na odrediste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije