Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija otvorila istragu

Tri žene u BMW-u otele muškarca i silovale ga

BMW Serija 3
Foto: BMW
1/2
09.05.2015.
u 13:50

33- godišnja žrtva naime tvrdi da su mu prijetile pištoljem i prisilile ga da uđe u crni BMW.

Policija istražuje silovanje muškarca iz Južnoafričke Republike koje su počinile tri žene koje su navodno spremile njegovu spermu u prijenosni hladnjak, javlja Daily Mail.

Napad se dogodio u gradu Port Elizabeth. 33- godišnja žrtva naime tvrdi da su mu prijetile pištoljem i prisilile ga da uđe u crni BMW. 

Kako prenosi The Independent, budući da ga nisu uspjele uzbuditi prisilile su ga da popije '' nepoznatu supstancu'' prije nego što ga je svaka prema pisanju medija silovala, stavila njegovu spermu u plastičnu vrećicu te u prijenosni hladnjak. Nakon toga navodno su izbacile muškarca iz automobila oko 500 kilometara dalje od mjesta gdje su ga pokupile, javlja Mail Online, a prenosi The Independent.

>> Mesaru iz Klane kraj Rijeke pet i pol godina zatvora zbog silovanja djevojke

Komentara 4

RA
ranko75
13:59 09.05.2015.

Ne znam sta da kazem, da li se on to zali ili hvali.

MX
Mister X
14:35 09.05.2015.

Kako ja nemam sreće da srečem takove žene živim u krivoj državi; gdje se više koncentrira na kante za smeće, a ne da se nekome sexa; jedino još tome nekom "muškom sexu" kako znamo i vidimo u povorkama Parade seade se vesele i raduju Gay tipovi ....

BA
bakulušić
17:22 09.05.2015.

Ja sam ovdje poristupio misleći da se radi o zbivanjima u Lisinskom, znate ono, fašisti, antifašisti...kad tamo, obična bedastoća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije