Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki izaslanik:
Povratak na članak

Tri zemlje potpuno prestale uvoziti iransku naftu

Sjedinjene Države su ponovno uvele sankcije Iranu nakon što je predsjednik Donald Trump prošli svibanj povukao zemlju iz nuklearnog sporazuma iz 2015. između Irana i svjetskih sila smatrajući ga nedostatnim i optužujući Iran za potporu terorizmu i sukobe u Siriji i Jemenu

Komentari 14

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:44 03.04.2019.

Da li Hrvatska ima dozvolu SAD-a za uvoz pistacija iz Irana? Meni su pistacije iz Irana posebnog okusa i ne bih želio da naša diplomacija traži od naše vlade da na zahtjev SAD-a se uvoz pistacija iz Irana zabrani za Hrvatsku.

VL
Avatar stef99
stef99
08:40 03.04.2019.

To nisu tri zehmlje, već tri američka ušupka, jadne bile, ........ ba.

VL
MX
Mister X
10:17 03.04.2019.

Ukupno su 23 zemlje koje su ranije uvozile iransku naftu smanjile uvoz na nulu, rekao je Hook. Izgladnjujem totalno Irance jače nego indijance a ne smiju da se naoružaju sa obrambenim raketama sa onim matorim ( preko 70 godina starimim naoružanjem - atomskim!) Divota demokracije i slobode i kako Izrael preko velikog brata još uvijek svijetom totalno barata !

VL
AA
aabbcc
18:46 03.04.2019.

Mora da ameri pripremaju kamione sa humanitarnom pomoci i hranom za narod u Irana.

VL
DU
Deleted user
11:38 03.04.2019.

Ipak moram skinuti kapu vrhunskoj ruskoj tajnoj diplomaciji koja je cijenu nafte podignula sa 40 na 70 dolara. Samo dvije zemlje su na dobitku Amerika i Rusija. Ameri mogu isplativo prodavati krekiranu naftu, a Rusi su cijenu u svom budžetuu za 5 god planirali na 50 dolara po barelu, a dobiju 70$, vezali Iran za sebe i Venecuelu punu nafte, bolju partiju šaha sa remijem nisam vidio do sad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.