Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOSTAVLJANJE

Tri tisuće kuna za pronalazak osobe koja je zapalila živog psa

pas
Goran Ferbezar/PIXSELL
08.03.2010.
u 14:42

Onome tko dostavi korisne informacije tko je prošlog tjedna u Nazorovoj ulici u Vinkovcima pokušao zapaliti živog psa Udruga prijatelja životinja "Dr. Ivan Rostaš" ponudila je nagradu od 3000 kuna.

VINKOVCI - Udruga prijatelja životinja "Dr. Ivan Rostaš" ponudila je nagradu od 3000 kuna onome tko dostavi korisne informacije tko je prošlog tjedna u Nazorovoj ulici u Vinkovcima pokušao zapaliti živog psa.

- Želimo da što više ljudi čuje za naš apel i pomogne nam. Iako je to za našu udrugu znatan iznos, vjerujemo da bismo na taj način mogli otkriti počinitelja i spriječiti buduća maltretiranja i iživljavanja nad životinjama, ali i smanjiti neodgovorno napuštanje i odbacivanje životinja, čemu svakodnevno svjedočimo - kaže Danica Dečev, predsjednica udruge.

Komentara 20

RA
razočarani1
15:19 08.03.2010.

dali je to istina,da netko to može napraviti nedužnoj životinji??????nemam komentara

FA
fabry
15:34 08.03.2010.

Ja molim boga da mi ispuni samo jednu zelju da mi to smece koje je to napravilo padne saka. Ja znam jako dobro sto bi s njim. Neka je proklet on i neka mu je prokleto sjeme do sudnjeg dana.

DU
Deleted user
07:43 09.03.2010.

jadna životinja..a za tog kretena,nema zatvora....riješiti po kratkom postupku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije