Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks skandali

Tri sestre Crnogorke ucjenjuju Berlusconija

Minetti
09.09.2011.
u 10:56

Nove pojedinosti o zabavama u Berlusconijevoj vili milanskim tužiteljima iznijela je djevojka iz Maroka

RIM – Jedna je Crnogorka ludo zaljubljena u Silvija Berlusconija i praktički živi u njegovoj vili u Arcoreu pokraj Milana. To je milanskim tužiteljima ispričala Imane Fadil (27) iz Maroka koja je sudjelovala na zabavama koje je premijer Berlusconi priređivao u svojoj vili. „Berlusconi mi je osobno kazao kako je ta crnogorska djevojka njegova zaručnica, da je ludo zaljubljena u njega i da živi u  Arcoreu“, rekla je Fadil, a prenosi list Repubblica.

Plesačica Imane Fadil izjavila je kako joj je detalje vezane uz tu Crnogorku rekao i Emilio Fede, glavi urednik informativnog programa televizije Retequattro, koja je sastavni dio Berlusconijeve kompanije Mediaset, a koji je pod istragom jer je, navodno, dovodio djevojke na zabave u Arcore.

„Ta Crnogorka, osim što ima sestru blizanku, ima i sestru stariju od njih koja, kako je rekao Fede, drži u šahu predsjednika Berlusconija." Fede je kazao kako ne zna na koji način i s kojim argumentima Crnogorka ucjenjuje Berlusconija. Fadil je rekla da ne zna je li ta Fedeova verzija točna, ali ju je iznijela milanskim tužiteljima  (Ilda Boccassini, Pietro Forno i Antonio Sangermano) koji vode istragu o seksualnim zabavama i navodnoj maloljetničkoj prostituciji.

A na tim zabavama veliki je ljubavnik, navodno, drijemao. 

„Izgledao je jako umorno i dok su djevojke izvodile erotski ples, on je spavao", ispričala je Fadil. Djevojke Barbara Faggioli i Nicole Minetti, koja je postala članicom regionalnog vijeća Lombardije na listama Berlusconijeve stranke, bile su odjevene kao “časne sestre ili kao bolničarke” te su plesale na izazovan način. Ipak, Berlusconi se uspavao. Pa što su onda učinile djevojke? “Skočile su na njega kako bi privukle pažnju”, izjavila je marokanska plesačica Fadil, koja je dodala kako je došla dati izjavu da opovrgne sve neistine koje su izrečene o Berlusconiju.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
13:16 09.09.2011.

kad su jednom pitali jednog biraca za koga ce glasati odgovorio je: a za koga bi jedni su cigani a drugi romi-birajte si vi za koga cete vi hehehehe

OB
-obrisani-
13:32 09.09.2011.

09.09.2011. u 12:50h jjkjhlkjhhj je napisao/la: EUjanez4 slažem se stobom mi hrvati izumiremo jer su nam žene gotovo sponzoruše manekenke i noćne dame i trče za bogatim frajerima po svijetu a muškarci homići lopovi i ološ i to je to teško je da se zaljube hrvat i hrvatica i zasnuju obitelj Tvoja trezvenost, razboritost i samokritičnost su vrlo očiti i imam osječaj da si kritičan kao ja..Sve najbolje ti želim i nadam se da če te prave hrvatice zamijetiti i koristiti redovito..

JJ
jjkjhlkjhhj
12:50 09.09.2011.

EUjanez4 slažem se stobom mi hrvati izumiremo jer su nam žene gotovo sponzoruše manekenke i noćne dame i trče za bogatim frajerima po svijetu a muškarci homići lopovi i ološ i to je to teško je da se zaljube hrvat i hrvatica i zasnuju obitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije