Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dobro osiguranoj zoni

Tri rakete pale na američko veleposlanstvo u Bagdadu

Ilustracija
Foto: /DPA/PIXSELL
26.01.2020.
u 22:55

Zasad nema dojava o stradalima. Jedna raketa pala je na restoran u vrijeme večere, prenosi AFP.

Tri rakete pale su u nedjelju na na američko veleposlanstvo u Bagdadu, javio je izvor službi sigurnosti. Zasad nema dojava o stradalima. Jedna raketa pala je na restoran u vrijeme večere, prenosi AFP.

Ovo je prvi puta da su rakete pale izravno na američko veleposlanstvo u ekstremno osiguranoj Zelenoj zoni, ciljanoj posljednjih mjeseci.

U dobro osiguranoj zoni u Bagdadu nalaze se vladine zgrade i strane misije.

Napetosti na Bliskom istoku pojačale su se posljednjih tjedana nakon što je SAD ubio iranskog generala u zračnoj luci u Bagdadu, a Iran odgovorio raketnim napadom na američku vojnu bazu.

Komentara 6

DU
Deleted user
00:01 27.01.2020.

Baš je sigurna zona.

DU
Deleted user
06:31 27.01.2020.

Dobro osigurana zona baš i nije tak dobro osigurana...

SV
SveJeUzalud
05:21 27.01.2020.

......osveta je legitimna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije