Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tri požara izbila na zadarskom području

požar
Hrvoje Jelavić
03.10.2009.
u 16:59

Čak tri požara izbila su u rano poslijepodne na širem području mjesta Kašić u zadarskom zaleđu.

Županijski vatrogasni zapovjednik Željko Šoša kazao nam je kako su u jednom od požara nakratko bile ugrožene kuće, ali da stvarne opasnosti nije bilo budući da su se pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zadar rasporedili između požara i kuća.

U dva požara u Kašiću izgorjelo je oko 6,5 hektara uglavnom niskoga raslinja, a u gašenju su sudjelovala četiri vatrogasna vozila i 15 pripadnika zadareke JVP kojima su iz zraka pomagala dva kanadera i jedan air traktor.

Oba požara su ugašena, a treći koji je izbio nedaleko od poljoprivrednog dobra Baštica sada je pod nadzorom vatrogasaca.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Robinzon
Robinzon
08:47 04.10.2009.

Mnogi požari su namjerno potpaljeni.Kako pronaći potpaljivače? Pa, ja bi provjerio gdje su bili, na pr. ljud kojima je Dropulićka bez milosti srušila kuće, potom drugi nezadovoljnici grubim postupcima državne vlasti (oni,na pr. kojima se brani boravak na vlastitom zemljištu pečaćenjem prikolica i sl.) Naš narod kaže: Tko sije buru, požnjet će oluju. Volio bih da nisam u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije