Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje uzrok

Tri osobe ozlijeđene u eksploziji na autobusnoj postaji u Moskvi

policija, Rusija
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
07.12.2015.
u 22:59

Eksplozija se dogodila u ulici Pokrovka u Moskvi, u četvrti s brojnim barovima i kafeterijama, objavila je agencija Tass.

Tri su osobe večeras ozlijeđene u eksploziji na autobusnoj postaji u sredštu Moskve, objavile su ruske agencije. 

Eksplozija se dogodila u ulici Pokrovka u Moskvi, u četvrti s brojnim barovima i kafeterijama, objavila je agencija Tass.

"Dvije su žene ozlijeđene i i prevezene su u bolnicu, a jedna je osoba zadobila lakše ozljede", prenosi Tass ruski policijski izvor. 

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Andrej Galiakberov rekao je za agenciju Interfax da policija istražuje uzrok eksplozije. 

Mreža Russia Today (RT) navodi da policija zasad izgred smatra huliganskim napadom. 

>> U napadu na policijski automobil u Rusiji ubijen policajac

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Alfons_x
Alfons_x
07:50 08.12.2015.

hahaha "nepokolebljivi" - te bajke možeš prodavati isključivo alfamanu.. Naime vas dvojica nikako da shvatite razliku između bezvrijednog papira, odnosno papirića bez pokrića i resursa jedne zemlje. Gledajući zalihe resursa Rusija je bez sumnje jedna od najbogatijih zemalja svijeta. Primjerer alfamanovog "računanja" - 1$ = 69RUB, da li je bitno koliki je tečaj ili je bitnije da se za 1$ može kupiti 0,5kg kruha u SAD a 3kg kruha u Rusiji.

DU
Deleted user
10:02 08.12.2015.

pocelo novogodisnje slavlje

YE
yelloman
06:13 08.12.2015.

ruske vlasti okarakterizirale eksploziju kao huliganizam. Znači da je povratnik vojnik iz Donbasa donio u Moskvu suvenir sa fronte u obliku ručne granate. Grijao se vodkom na stanici i igrao sa kinder jajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije