Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NI SLUTILA...

Tri godine bila razočarana bojom namještaja, a onda je shvatila pogrešku

namještaj
GettyImages
19.03.2019.
u 18:29

Jedan dan, dok je čistila namještaj, ostala je šokirana kad je zagrebla po zaštitnoj foliji

Kayleigh Greer (35) dugo je bila razočarana jer je kupila namještaj plave boje. U ljeto 2016., kada je kupila namještaj, nije bila zadovoljna jer se boja nije slagala s bojom njezine sobe.

Tako su ona i suprug Darren razočarano živjeli tri godine i ne sluteći da će uskoro 35-godišnjakinja otkriti nešto što će sve promijeniti. Jedan dan, dok je čistila namještaj, ostala je šokirana kad je zagrebla po zaštitnoj foliji i otkrila da je namještaj cijelo vrijeme zapravo siv, upravo onakav kakav je željela. 

"Nikada nisam posumnjala da je plava boja zapravo zaštitna folija", kazala je 35-godišnjakinja. Kaže i da se uspaničila kada se folija počela povlačiti. Nakon što ju je skinula, brzo je otišla javiti suprugu. 

– Darren je bio dolje s djecom, a ja sam sišla sa zgužvanom folijom u rukama. On je prasnuo u smijeh prije nego što je otišao gore vidjeti što se dogodilo – ispričala je, piše The Sun.

Video: Iskočio iz policijskog auta i pokušao pobjeći a onda je stiglo iznenađenje

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
00:02 20.03.2019.

Tocno ju vidim kak je nakon toga jurila po kući i grebala po ostalom namještaju.

IL
ilijan
19:33 19.03.2019.

I kod mene je isto tako samo što ja volim plavu boju

MA
marijaqwer
06:18 20.03.2019.

VL je gluplji jer objavljuje ovakve vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije