Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA JE KORONAVIRUS

Tri dana nakon poroda u Sarajevu preminula poznata aktivistica

Belma Šoljanin
Foto: Facebook
09.08.2020.
u 21:30

Bila je zaražena koronavirusom te je u 35. tjednu trudnoće primljena u prostor za izolaciju. Rodila je, a potom je ponovno otišla u izolaciju. No, nije preživjela

Belma Šoljanin (37), poznata aktivistica u BiH, preminula je danas u Sarajevu, tri dana nakon što je rodila sina, piše Klix.ba.

Bila je zaražena koronavirusom te je u 35. tjednu trudnoće primljena u prostor za izolaciju. Rodila je, a potom je ponovno otišla u izolaciju. No, nije preživjela.

Belma Šoljanin bila je suosnivačica Udruženja i Facebook grupe Centar za trudnice i mlade majke - Savjetovalište udruženja TIM, gdje su žene iz cijele BiH i regije tražile savjete i dijelile iskustva o trudnoći, porođaju, dojenju, majčinstvu...

Osim novorođenog sina, iza sebe je ostavila i dvije kćeri.

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Warded
Warded
22:59 09.08.2020.

? Ono na čistu miru? Nikakvih komplikacija kod poroda, nikakvih drugih teškoća, nego čisto od Covida u 35-oj? Nekako čisto sumnjam.

LE
LeonardoGoldman
23:28 09.08.2020.

Jako mi je zao! Stvarno tužno da djeca neće upoznati majku. I jako je tužno da se ovakvi tužni slučajevi koriste za propagandu.

IN
Indy500
06:21 10.08.2020.

Uzrok smrti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije