Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆE NA RADU

Trgovkinja i vlasnik tvrtke pali s visine i teško se ozlijedili

Hitna pomoć
Borna Filić/PIXSELL
08.11.2020.
u 12:11

Trgovkinja (54)  teško je ozlijeđena nakon što je pala s visine u trgovini na Rudeškoj cesti. Nesreća se dogodila u 8.20, a žena je prevezen u KB Sveti duh.

Dvije osobe teško su ozlijeđene u nesrećama na radu koje su se dogodile tijekom subote, izvijestila je zagrebačka policija.

Trgovkinja (54)  teško je ozlijeđena nakon što je pala s visine u trgovini na Rudeškoj cesti. Nesreća se dogodila u 8.20, a žena je prevezen u KB Sveti duh.

S visine je u poslijepodnevnim satima, u 15.55 pao i 64-godišnjak. On je bio u prostorijama trgovačkog društva kojeg je vlasnik u Ulici Ive Politea u Sesvetama. Prevezen u KB Sestara milosrdnica.

Policija nije navela detalje navedenih nesreća.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sanikol
15:11 08.11.2020.

Po naslovu bi se moglo zaključiti da su se trgovkinja i vlasnik natezali i pri tome pali s visine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije