Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez zaštite

Trgovina medicinskim fetišima donirala opremu javnom zdravstvu

Coronavirus - Hospital Schwerin
Foto: JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
1/4
30.03.2020.
u 22:07

Nešto je ozbiljno krivo kad mala britanska kompanija za djelić kink zajednice postaje krizni dobavljač, napisali su iz tvrtke MedFetUK

Britanska trgovina za medicinske fetiše MedFetUK koja prodaje opremu i potrepštine ljudima koji spolni užitak pronalaze u njihovom korištenju ili u igranju uloga liječnika, medicinskih sestara i pacijenata, donirala je svu zaštitnu opremu iz svojih skladišta britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS) i to na njihovu molbu.

MedFetUK su otkrili kako su ih ranije ovog tjedna kontaktirali predstavnici koji su diljem Velike Britanije očajnički pokušavali nabaviti zaštitnu opremu za medicinske radnike, objavili su. NHS do sad nije komentirao njihovu objavu na društvenim mrežama te tako nije potvrdio niti odbacio navode trgovine fetiša.

- Rekli su da su očajni pa smo im besplatno poslali nekoliko setova opreme jer ni mi nismo imali više - kazali su iz MedFeta. 

Nisu željeli reći kamo je oprema poslana, osim da je riječ o bolnici u južnoj Engleskoj, no nisu se libili uputiti oštre riječi onima koji su bili i koji su sad na vlasti.

Coronavirus - Hospital Schwerin
1/6

- Nešto je ozbiljno krivo kad se NHS obraća nama, maloj kompaniji  koja služi djeliću kink zajednice, kao kriznom dobavljaču. Zapravo, skandalozno je. Nemojmo imati iluzije, ovo je rezultata kroničnog smanjenja financiranja i rezova zbog kojih javno zdravstvo ne može funkcionirati ni u normalnim uvjetima, a kamoli  u  globalnoj pandemiji. Kad jednom ovo sve prođe i liječnici, medicinske sestre i drugo osoblje obavi izvrstan posao, što bez sumnje hoće, nemojmo zaboraviti ili oprostiti onima koji su poslali NHS u borbu s nedovoljnom opremom i zavezali im ruku iza leđa - poručili su iz MedFeda.

Komentari na njihovu objavu su brojni - javili su se zaposlenici raznih škola i fakulteta, posebno onih tehničkih i prirodoslovnih, kazavši da su i od njih tražili da im pošalju zaštitnu opremu koju inače koriste, kao što su rukavice ili zaštitne maske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije