Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ AGROKOR

Fabris Peruško: Postizanje nagodbe broj jedan među prioritetima

Fabris Peruško
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
28.02.2018.
u 13:35

Trgovački sud opozvao je Antu Ramljaka s mjesta izvanrednog povjerenika

Ante Ramljak opozvan je s mjesta izvanrednog povjerenika Agrokora, odlučio je tako Trgovački sud u Zagrebu koji je nadležan za ovaj slučaj.

Sud je također imenovao Fabrisa Peruška izvanrednim povjerenikom., a Irenu Weber njegovom zamjenicom.

Prilikom dolaska u Agrokor, okupljenim se novinarima kratko obratio Fabris Peruško.

"Danas će biti malo duži dan. U naredna dva tri dana odradit ćemo sastanke sa svim grupama vjerovnika. Početkom sljedećeg tjedna ću biti slobodan za vas i onda ćete dobiti malo više od mene", rekao je Peruško novinarima pred Agrokorom, javlja N1.

Naglasio je i kako mu je postizanje nagodbe broj jedan među prioritetima.

Komentara 6

DU
Deleted user
13:20 28.02.2018.

super, sad i on može da si osigura budućnost...

PR
prajdali100
12:48 28.02.2018.

Bero, Grmoja, Miletic,Petrov i kompanija postaju očajni.Oporbu kakvu ima Hrvatska nema nitko u Europi.Gomila diletanata.

DU
Deleted user
16:12 28.02.2018.

Tja, kaj se more. O'šo naš dragi Ramljak Antiša u medijsku anonimnost (ako ne i u povijesnu ropotarnicu). Kako stvari stoje, ni gospo'n Peruško Fabricije kao njegov nasljednik na dužnosti Vladina izvanrednog povjerenika za Agrokor vjerojatno neće proći bolje. Pitanjeje je koće li naš vrli Fabricije uopće potrajati toliko dugo kao Anttiša. U najboljem slučaju izdurat će dotle dok mu ona vjerovnička rospija Vidaković Mar'ca javno ne podere pismeni prijedlog nagodbe, kao što to učini jadnom Antiši kojemu to bijaše početak kraja. Baš je tužno to koliko je sudbina okrutna prema nekim ljudima u Lijepoj Našoj, a koji su si sve tako lijepo isplanirali pa im se to na kraju izjavilo. Kaj se mene tiče, ne bi htio biti ni u koži Antišinoj ni Fabricijevoj, a bome ni u koži onog HNS-ova nesretnika Blažeković Bokija kojemu je lagodan život u New Yorku zbog tamo nekih zavidnika izmaknuo samo tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije