Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorene tržnice

Trgovački lanac Tommy poziva na suradnju sve domaće poljoprivredne proizvođače

Šibenik: Stroge mjere sigurnosti na gradskoj tržnici koja je ponovno otvorena za stanovnike
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
01.04.2020.
u 10:50

"Suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima želimo razvijati trajno i kontinuirano" tvrde u ovom domaćem prodajnom lancu

Uvažavajući trenutačno stanje na tržištu i mjere koje se primjenjuju, te nemogućnost prodaje svježeg voća i povrća na tržnicama, Tommy je na svojim web stranicama pozvao na suradnju sve domaće proizvođače koji mogu i žele plasirati svoje poljoprivredne proizvode u njihovoj prodajnoj mreži.

"Kao odgovorna kompanija koja kontinuirano potiče razvoj gospodarstva i suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima, već sada surađujemo s preko 200 hrvatskih proizvođača. Proizvodi domaćeg porijekla su važan dio naše ponude, a ovom inicijativom želimo dodatno povećati njihov udio u ponudi, te na taj način izravno potaknuti očuvanje i razvoj poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a posebno na lokalnoj razini. Spremni smo svoje prodajne i logističke kapacitete staviti u funkciju, te dodatno omogućiti plasman roba hrvatskim proizvođačima, posebno malim proizvođačima i OPG-ovima" poručili su iz Tommija pozivajući proizvođače koji bi željeli započeti suradnju da im se jave izravno, u vezi otkupa proizvoda.

"Suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima želimo razvijati trajno i kontinuirano" tvrde u ovom domaćem prodajnom lancu. Zainteresirani se mogu javiti e-mailom na adresu otkupopg@tommy.hr ili telefonom na broj 021 600 572.

VIDEO Vodeći hrvatski znanstvenici predviđaju kad bi mogla završiti pandemija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije