Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odabrane će realizirati

Trgovački lanac dm otvorio natječaj za područja stradala u potresu: Mogu se prijaviti projekti, ideje...

Prazna Petrinja: Potres razrušio centar grada
Foto: Robert Anic/Pixsell
1/6
01.02.2021.
u 14:50

Želimo pružiti priliku svim projektima, inicijativama, kampanjama i idejama koje za cilj imaju obnovu te gospodarski i društveni razvoj potresom pogođenih područja, izjavio je direktor Mirko Mrakužić

Trgovački lanac dm otvorio je u ponedjeljak natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak na koji se mogu prijaviti projekti, inicijative, kampanje i ideje čiji je cilj podržati obnovu i razvoj potresom pogođenih mjesta s područja Sisačko-moslavačke županije. 

„U dm-u vjerujemo kako je za što brži oporavak potresom pogođenih područja ključna dugoročna i sustavna podrška koja će odgovoriti na potrebe ljudi koje je potres najviše pogodio. Zato smo za pomoć potresom pogođenih područja osigurali ukupno sedam milijuna kuna, a dio iznosa namijenili smo za provedbu natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak. Povodom 25. obljetnice poslovanja dm-a u Hrvatskoj, ovim natječajem želimo pružiti priliku svim projektima, inicijativama, kampanjama i idejama koje za cilj imaju obnovu te gospodarski i društveni razvoj potresom pogođenih područja“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

Nevladine udruge s područja Republike Hrvatske te ustanove, jedinice lokalne, područne i regionalne samouprave i hrvatski proizvođači s područja pogođenih potresom mogu prijaviti svoje projekte, kampanje, inicijative i ideje do 15. ožujka putem online-prijavnice na internetskoj stranici, nakon čega će dm odabrati projekte čiju će realizaciju podržati.

U dm-u ističu kako će osigurati podršku potrebnu za realizaciju odabranih prijedloga u kategorijama Društveno korisno djelovanje, Održivost i zaštita okoliša, Kultura, znanost i sport te Poticaj poduzetništvu. 

Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak te kriteriji za odabir dostupni su na internetskoj stranici, a sva pitanja o natječaju moguće je uputiti na e-mail adresu natjecaji@dm.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije