Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve čari roditeljstva

Trenutak za pamćenje: Pogledajte kako je završila jutarnja igra oca i bebe

04.09.2019.
u 17:29

Dječak Zeki ocu je sjedio na prsima i veselo gugutao, no onda je učinio nešto što će obitelj pamtiti zauvijek

Jedinstven trenutak snimila je majka Nikki Tolley (31) iz Barkinga u Engleskoj, a u kojem glavnu ulogu ima njezin četveromjesečni sin Zeki i suprug Mustafa Elmaz (32).

Naime, Mustafa je imao slobodan dan pa se ujutro igrao sa svojim sinom u krevetu. Maleni mu je sjedio na prsima i veselo gugutao, a majka je situaciju odlučila zabilježiti kamerom.

Dok ih je snimala, dječak se nagnuo nad oca i povratio mu ravno u desno oko.

Dječak je netom prije igre doručkovao pa mu igra s ocem očito nije baš najbolje sjela.

– Bio je to sladak trenutak pa sam ih odlučila snimiti, no kada je povratio po njemu, bilo je jako smiješno – ispričala je dječakova majka čiji je video postao hit na internetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije