Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNO NA KRIMU

Trenutak susreta Ukrajinaca i Rusa: Ovdje mi vladamo i Amerika je s nama!

Belbek,vojnici,Ukrajina
Foto: Screenshot Reuters
1/2
04.03.2014.
u 18:57

Pogledajte kako je izgledao susret ruskih i ukrajinskih vojnika jutros u vojnoj bazi na Krimu

Vijest o ispaljenim hicima iz ruskih pušaka na ulazu u zrakoplovnu vojnu bazu Belbek danas su prenijeli svi svjetski mediji. No, kako je napeta situacija izgledala u trenutku kada su se ukrajinski vojnici, pjevajući ukrajinsku himnu i noseći ukrajinske zastave, približavali ruskima, svjedoči snimka koju je objavio Reuters.

Ukrajinski zapovjednik: Samo hodajte naprijed. Ovdje mi vladamo i Amerika je s nama!

Ruski vojnik: Idemo razgovarati. Zaustavite svoje ljude, kažite im da se ponašaju na odgovarajući način.

Ukrajinski zapovjednik: Sukobljavamo se glavom u glavu kako bismo zadovoljili jednog političkog vođu. Dva smo bratska naroda. To nije u redu.

Ruski vojnik: Provocirate nas.

Ukrajinski zapovjednik: Ali došli smo k vama bez oružja.

Ubrzo su ih opkolili ruski vojnici koji su prošlog petka zauzeli Belbek. Daljnjih incidenata nije bilo.

Komentara 20

Avatar superhik74
superhik74
19:52 04.03.2014.

Ovdje mi vladamo i Amerika je s nama u predaji vama Rusima. Dali su nam punu 1 milijardu za razliku od vas sirotinje Rusa koji ste bili ponudili samo 15.

DA
damocles
20:46 04.03.2014.

treba pusicka udariti putinu sankcije. nema druge. ostro i nemilosrdno. ili jos bolje poslati ona nasa dva mig-a tako da putin odmah se skameni od straha

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:04 04.03.2014.

Vi ste uveli ovu multimediu na velika zvona, a kad god pokušam pogledati video to jednostavno ne štima. Dajte popravite to, nemojte se blamirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije