Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VRIJEDNOSTI OD GOTOVO MILIJUN EURA

Treća u siječnju: Stigla je nova pošiljka opreme iz Kine

Foto: Vlada RH
1/5
14.01.2021.
u 13:57

Iskrcaj opreme počet će tijekom dana, a oprema će nakon toga biti prevezena u logistički centar u Jastrebarskom

U Rijeku je uplovio brod APL California s novom pošiljkom zaštitne opreme koju je Vlada putem Ravnateljstva za robne zalihe i Veleposlanstva Republike Hrvatske u Narodnoj Republici Kini nabavila od tvrtke Sinopharm.

Ovo je treća isporuka zaštitne opreme iz Kine u siječnju, a njome se, kao i isporukama koje su joj prethodile, osigurava kontinuitet opskrbe i popunjenost zaliha zaštitne opreme potrebne radi suzbijanja epidemije koronavirusa.

Vrijednost danas dostavljene robe je 905.934,00 eura, a isporučeno je 950.000 maski, 192.800 zaštitnih odijela te 175.000 nazuvaka.

Iskrcaj opreme počet će tijekom dana, a oprema će nakon toga biti prevezena u logistički centar civilne zaštite u Jastrebarskom, otkuda će biti dalje dostavljena zdravstvenim i ustanovama socijalne skrbi, kao i drugim tijelima koja sudjeluju u naporima na suzbijanju epidemije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije