Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Beroš:

'Trebat ću pomoć svih, zdravlje nacije je od osnovne važnosti'

Vili Beroš
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/3
28.01.2020.
u 17:03

"To je pitanje konsenzusa svih, i lijevih i desnih i doista je potrebno sve glave okupiti i naći riješenje", poručuje novi ministar zdravstva Vili Beroš

Novi ministar zdravstva, prof. Vili Beroš, do imenovanja nastavit će raditi na projektima koje je započeo kao pomoćnik bivšem ministru prof. Milanu Kujundžiću. Taj rad prof. Beroš do imenovanja nastavit će iz svojeg ureda pomoćnika u Ministarstvu zdravstva, a kao prioritetne probleme za riješavanje naveo je: pitanje i status medicinskih sestara, liječnika, svog zdravstvenog i nezdravstvenog osoblja, liste čekanja i dostupnost zdravstvene zaštite.

- Nastavit ću raditi na svim započetim inicijativama i dati sve od sebe da unaprijedim hrvatski zdravstveni sustav. Da li ću uspjeti ne ovisi samo o meni. Moja volja je apsolutno prisutna, trebat ću pomoć svih jer zdravlje nacije je od osnovne važnosti. To je pitanje konsenzusa svih, i lijevih i desnih i doista je potrebno sve glave okupiti i naći riješenje. Čeka nas puno problema i izazova, a imamo malo vremena i limitirana sredstva  - poručio je prof. Beroš zahvaljujući se na povjerenju premijera i podršci kolega koja je bila jednoglasna.

 

VIDEO Milan Kujundžić o aferama s imovinom

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar antoinette
antoinette
17:46 28.01.2020.

Riješenje ... bole oči od VL nepismenosti.

RZ
Rocky.Zg
18:27 28.01.2020.

Pa dobro jesu li ovi trolovi iz Vasine internet bojne sendvičara zaposleni za stalno ? Zar će nas ovde trajno gnjaviti sa svojim prozirnim maloumnim lupetanjima?

DU
Deleted user
18:28 28.01.2020.

I to je to. O'šo dr. Milček da bi doš'o dr. Vilček. Stalna na ovom svijetu samo mijena jest. A nama tzv. običnim malim ljudima kako bude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije