18 24°C
 • cigrovski.darko:

  Gospođa Antunović vrlo objektivno bez stranačkog prizvuka analizira nastalu situaciju, ali ja gledam, slušam i ne vjerujem svojim ušima ni očima. Naši "novinari" angažirani lijevo ili desno razapinjali naše, "kožu gulili" "sol na rane bacali" našim ljudima, takmičili se tko ... prikaži još!o će bolje više i jače napakirati, izrugivali se ministrovom engleskom. Onda stigli Izraelci, organizirana država službe rade, sve funkcionira, "povukli za rep" svoje, kod nas, priznali "pogrješku", jer im tako "gazda" rekao i nasta muuuk. Nitko da bi zucnuo, recimo da njihov predstavnik ni na engleskom nije rekao, nego na hebrejskom. Nitko ne pita pa kako su krenuli u posao prodavati nešto što ne mogu prodati. Čak je i većina stručnih portala "obnevidelo" odjednom, vrlo zanimljivo.

 • Avatar MK
  MK:

  Ostavka zbog propalog javnog natjecaja - ste vi ludi koje ovakvo pitanje uopce postavljate? ...Pitanje je, "kakva je nova ishodna situacija, koliko vremena imamo, i kakva je nova strategija sacuvati sposobnost obrane zracnog prostora Republike Hrvatske?"! ...Pokazalo se da je ... prikaži još! "hodogram/procedura" zadovoljila i da se izabrala ponuda kojoj smo se svi (barem ja) nekako vec i radovali - jedino se ponuditelj doveo u situaciju da Hrvatskoj nesmije isporuciti zrakoplove. ...Ne vidim krivu odluku u niti jednom segmentu (Non-Paper je Non-Paper i maksimalno papir za diskusiju o "good-practice" - mada se moze tumaciti kao i pokusaj utjecanja na cijelokupnu proceduru). ...Dapace - vjerujem sve druge alternative koje ce sada jos biti diskutirane samo ce nam jos jednom predociti koliko su skuplje ili koliko su slabije - u stvari Bench-Mark kojim cemo mjeriti zadovoljstvo sa alternativom, je sa F-16 BARAK-om visoko postavljen...

 • Avatar nisam_robot
  nisam_robot:

  Za fijasko sa avionima kriv je sdp, kotromanović, ostoja, bero! Da nisu onako nesposobni koruptni i zlonamjerni mogli su vec davno kupiti Barake diok Rumunji jos nisu bili zainteresirani. Da nije IDS i SDP korupcijom i nesposobnoscu unistio Uljanik imali ... prikaži još! bi dovoljno novca da kupimo sasvim nove zrakoplove i ostalo bi jos viska.

Još iz rubrike Vijesti

Vijeće Europe
NAKON 5 GODINA

Vijeće Europe vratilo Rusiji pravo glasa

Miroslav Škoro
NOVE OKOLNOSTI

Škoro otkazao svoj koncert na proslavi Oluje u Kninu

7
TRI PITANJA

Glavni kuhar vatrenih: Ljeti su idealne tople povrtne i hladne voćne juhe