Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio iza rešetaka

Tražio novac i prijetio ubojstvom, u kućama pronađeno oružje

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
30.10.2019.
u 10:00

Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske

Uhićen je 57-godišnji muškarac s područja Ivanca u Varaždinskoj županiji koji je iznuđivao novac. Kako se sumnja, 41-godišnjaku je zaprijetio ubojstvom ako mu ne donese traženi novčani iznos. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su kuće kojima se uhićenik koristi.

Policijskim službenicima dragovoljno je predao pištolj i plinski pištolj, a pretragom je pronađeno još nekoliko plinskih pištolja, zračna puška i više komada streljiva. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Vezano uz pronađeno oružje, protiv njega će se također podnijeti i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije