Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARIO GA MAJSTOR

Tražio ga 6000 kuna za popravak krova. Uzeo novac, a krov nije popravio

Pixabay
01.05.2021.
u 13:47

Uzeo je predujam, ali materijal nikada nije dopremio

Zbog prevare u kojoj je pričinjena šteta od 6000 kuna, zagrebačka policija kazneno je prijavila 45-godišnjaka. Kako su priopćili sumnjiče ga da je 25. listopada 2019., kao direktor trgovačkog društva iz Zagreba s oštećenim dogovorio izvođenje krovopokrivačkih radova na njegovoj kući. Oštećeniku je kazao da treba pribaviti potreban građevinski materijal, pa ga je zatražio predujam od 3000 kuna, koje mu je oštećeni istog dana isplatio u gotovini.

Nekoliko dana kasnije, 28.listopada 2019. 45-godišnjak je ponovno došao na adresu prebivališta oštećenog na području Maksimira, i zatražio isplatu još 3000 kuna. Kazao mu je da mu predujam koji je već dobio nije dovoljan za nabavu građevinskog materijala. Ne sumnjajući u istinitost njegovih navoda, oštećeni mu je i taj put u gotovini isplatio traženi novčani iznos. Međutim, iako mu je osumnjičeni obećao da će odmah po isplati dopremiti građevinski materijal za krovopokrivačke radove, on to nikada nije učinio niti je oštećenom vratio isplaćen mu predujam.

Komentara 3

HA
Hanok
14:05 01.05.2021.

Nema veze, za 5 godina bit će puno majstora iz Indije i malezije i neće biti mjesta za ovakvog majstora

CO
Condorgrab
17:07 01.05.2021.

Majstor je iz HDZ-a i tek je počeo...Dajte mu šansu i dogurat će do potpredsjednika Vlade... ili kao nacist Longin do zadarskog župana

VE
verrmaj
17:27 02.05.2021.

To nije nista novo kod nas , kad ugovorite neki posao morate dati predujam a to je najveca greska ,i ja sam tako prosao uplativsi za PVC stolariju 6000 kn , 2mjeseca me majstor vukao za nos dok ga nisam uhvatio da mi vrati novac za uzvrat probusio mi je po noci 2 gume na autu iz osvete , bio je duzan i drugima ali je mjesec dana poslije zbriso u njemacku !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije