Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Sirovatka:
Povratak na članak

“Tražim smjenu 50 koordinatora za državnu maturu”

Školskim koordinatorima ravnatelj zamjera sporost te nedostupnost i maturantima i prosvjetnim vlastima.

Komentari 3

PR
ProfesorProfic
15:39 08.09.2011.

Tko je odgovoran za sporost NCVVo-a? Tko je odgovoran za neažurnost web stranica NCVVO-a u dijelu za ispitne koordinatore? Tko je odgovoran za pogrešne upute za jesenski rok državne mature? Tko je odgovoran za zbunjenost i neinformiranost ispitnih koordinatora? Tko je odgovoran za nemogućnost kontaktiranja helpdeska i NCVVO-a u vrijeme ispita? Tko je odgovoran za nejasnoće u Pravilniku o državnoj maturi? Tko je odgovoran što se informatika ne pita na državnoj maturi? Tko je odgovoran za stare planove i programe u gimnazijama? Tko je odgovoran za greške u ispitima? A ravnatelju se pošalje zabrana imenovanja koordinatora bez obrazloženja. I navodno će ravnatelji dobiti razlog. Zar koordinator nije čovjek i ne zaslužuje objašnjenje?

VL
PR
ProfesorProfic
15:40 08.09.2011.

Tko je odgovoran za pokušaj slanja dežurnih nastavnika u druge škole, pa slijedeći dan ukidanja te obavijesti?

VL
DO
Dolanc
22:15 08.09.2011.

Sirovatka to može tražiti tek kad smijeni svoje nesposobne ali kradezeu podobne kadrove iz NCVVO. Oni su ogledni primjeri neznanja, bahatosti i javašluka najgore vrste, mobinga, nepotizma i sukoba interesa zbog čega su otamo otišli stručni i pametni. Preskupa igricaa koju već 6 godina plaćaju građani RH i što je najgore, nedužni učenici čiju sudbinu takvi kroje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.