Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC I SIN ZAVRŠILI U REMETINCU

Tražili ga 5000 eura da ga ne prijave zbog pedofilije jer se upucavao 12-godišnjakinji

Ilustracija
01.03.2021.
u 17:30

No on je ipak sve odlučio prijaviti policiji, koja je privela oca i sina te ih osumnjičila za iznudu

Otac i sin, M.D. i E.D.  osumnjičeni su za iznudu te im je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. A prema prijavi, iznuđivali su čovjeka koji se navodno upucavao njihovoj 12-godišnjoj kćeri, odnosno sestri.

Ona je njegovo neprimjerno ponašanje prijavila svojoj majci, koja je to kazala suprugu. A on je potom sa sinom otišao do igrališta na kojem su zatekli oštećenika. Prvo su ga fizički napali, a zatim su zatražili da im donese 5000 eura.

- Ako nam doneseš taj novac, nećemo te prijaviti policiji za pedofiliju. A osim toga više se mojoj kćeri ne smiješ približavati niti joj išta govoriti  - kazao je M.D. oštećeniku.

No on je ipak sve odlučio prijaviti policiji, koja je privela oca i sina te ih osumnjičila za iznudu. 

Ključne riječi

Komentara 4

NO
normalan007
19:54 01.03.2021.

Sve ludo

OB
Oblivion
09:13 02.03.2021.

A tip ima koliko godina???

DJ
djek
17:59 01.03.2021.

Pedofil trazi pravdu,roditelja zatvorili,gde pise da nije izmislio pricu da se osigura od progona ,,trebali su mu izbit zube pa da plati zubara 5000 e

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije