Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spas od klaonice

Traži se pomoć čovjeku koji prodaje 23 koze, a nema nikakvih primanja

Suzana Klasić Messina
03.10.2018.
u 12:40

Koze i kozlići nalaze se u Zagorju na adresi Đurmanec, Ravninsko 106, a ako se netko uskoro ne javi završit će zaklane jer je gospodin star i teško mu se brinuti o njima

'Hitno se traži pomoć da se spase koze i kozlići, njih 23!' započinje svoju objavu Suzana Klasić Messina očajna jer se čovjek, koji se do sada brinuo za njih, više ne može.

Suzana je odlučila potražiti osobu koja bi spasila koze i kozliće  jer im se inače sprema klaonica, a čak je i gospodin koji se do sada brinuo za njih rekao kako su idealne i za ražanj.

"Stariji čovjek ih više ne može hraniti, u Zagorju ih nitko ne želi pa je rekao da će ih uskoro dati u klaonicu, inače bi ih prodao za 5-7 tisuća kuna, kaže da su i za rasplod, ima i kapitalca mužjaka.
Eto, prenosim njegove riječi, idealne su i za ražanj. Prestrašno!"

Koze i kozlići nalaze se u Zagorju na adresi Đurmanec, Ravninsko 106, a ako se netko uskoro ne javi završit će zaklane jer je gospodin star i teško mu se brinuti o njima, kaže Suzana.

Čovjek nema nikakvih primanja, tako da koze ipak prodaje.

Ako vi želite spasiti ove simpatične koze, možete se javiti na broj 098/1622 718.

>> Pogledajte video i saznajte kako se jednostavno zaštititi od komaraca

Ključne riječi

Komentara 8

HA
Harishchand
12:23 06.10.2018.

Dragi ljudi, stavite ego, taštinu i glupost po strani molim vas, pogotovo mišljenja da imate pravo klati, to vam niko nije da. Životinje ne želu umrijeti i to vam veoma jasno poručuju, VEOMA JASNO! Opiru se svim silama, skriču, malte ne plaču. Jeste vidjeli kada to ili samo vidite šnicel upakiran u plastiku? Ja sam se nagledao klanja i skričanja. Dakle ko vam daje to pravo? Oduzet život živom biću koje je usto životinja kao i vi, štoviše i sisavac kao i vi? Prije sto godina crnci su bili robovi jer je neki bjelac mislio da ima pravo na to. Životinje imaju svoje obitelji, djecu, kao i mi. Osjećaju te pate. Bili zaklali svoga psa ili mačku? Kako bi se osjećali da vam netko to učini? Pa zvali bi policiju odmah! Zar ne? Pa i kanibali postoje dan danas. Hoćemo dozvolit onda i da nas kolju zato jer je nekome to 'normalno' ? Koliko neznanja i licemjerstva.. Životinje ne pričaju Hrvatski, Engleski i slično, ali itekako poručuju svim svojim bićem da ne želu biti zaklane. Zašto to činite? Zašto?? Jeste se ikada istinski upitali? Iskreno, bez jeftinih ego igrica i manupulacija. Jeste li ikada istninski se zapitalu u svom srcu? Evo ja vas sada pozivam. S druge strane......najveća studija prehrane IKADA napravljena u povijesti, nazvana "Kineska studija" nepobitno govori o štenosti i nepotrebnosti životinja kao hrane...renomirani Doktori i stručnjaci u suradnji s američkim i kineskim sveučilištima, Oxford između staloga....20 godina istraživanja i statistika.. VRIJEME JE ZA PROMJENE :) JGD

DU
Deleted user
12:53 03.10.2018.

@ EUJ " neke su i za rasplod " ja se ne bi previše nećkao !

KO
koraba
13:17 03.10.2018.

Zašto ovaj članak nema oznaku PROMO ili zašto nije u oglasima? Čovjek prodaje koze za 5-7 tisuća kn!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije