Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATIVA
Povratak na članak

Traži se osnivanje povjerenstva o organizacijama koje odgovaraju trudnice od pobačaja

Ovakve prakse predstavljaju ozbiljnu opasnost za ženska reproduktivna prava i zdravlje na što je upozorio i Europski parlamentarni forum za seksualna i reproduktivna prava u svom pismu Europskoj komisiji - istaknuto je na konferenciji

Komentari 7

PA
pax5
13:06 21.02.2020.

Ovi ljevičari misle da su sve spoznaje savršeno točne, onako kako ih oni prezentiraju....

VL
AL
Alkana
12:54 21.02.2020.

Kako može abortus i podržavanje abortusa biti briga za žensko zdravlje? Osim toga, svatko ima pravo nma svoje mišljenje. Jedni žele pomoći ženi da se ne izlaže zdravstvenoj ugrozi abortusom, a drugi žele pod svaku cijenu nagovoriti ženu na abortus. Barem budite neutralni. Nek svatko radi i misli po svojoj savjesti. Abortus nije vađenje zuba nego vađenje drugog živog bića iz utrobe majke!

VL
RO
Rope22
13:37 21.02.2020.

Traži se osnivanje povjerenstva o organizacijama koje nagovaraju trudnice na pobačaj.

VL
IV
IvoDivo
16:16 21.02.2020.

Da je nekada bilo lako doći do abortusa danas ne bi gledali pionira bojana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.