Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lutrija

Traži se dobitnik Pola i 25.000 kn koji je listić uplatio u Metkoviću

bingo
Nel Pavletić/Pixsell
27.09.2011.
u 11:30

Vlasnik dobitnog listića precrtao je sva tri broja dodatne igre Bingo plus, a rok za podizanje dobitka istječe u subotu, 1. listopada.

Hrvatska lutrija poziva sve igrače koji su 29. srpnja u Metkoviću na adresi Trg kralja Tomislava 2 u marketu Ancona, 15 minuta poslije podneva uplatili listić za 31. kolo igre TV Bingo 15 od 90 da provjere svoje listiće jer je jedan od njih dobitni, a sretnom dobitniku donijet će automobil VW Polo i 25.397,63 kune.

No treba požuriti jer rok za podizanje dobitka istječe u subotu, 1. listopada.

Vlasnik dobitnog listića precrtao je sva tri broja dodatne igre Bingo plus, a dobitak je ostvario na izvlačenju održanom 1. kolovoza.

Komentara 1

MI
misuratakid
11:38 27.09.2011.

Ovo je već treći u mjesec dana - najprije lik u Trogiru, onda u Vukovaru i sada ovaj iz Metkovića - pa koji je klinac tim ljudima: igraju bingo i nisu sposobni provjeriti listiće kako Bog zapovjeda.... a onda se i dalje žale na recesiju, nema se para i slično :-) luda država, ali potpuno :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije