Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJAČKA OPTIKE OCULUS U OSIJEKU

Traže lopova koji im je ukrao naočale, nude 50.000 kuna

optisol
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
06.03.2021.
u 11:21

Policija je, pak, izvijestila kako je šteta od provale i krađe čak dva milijuna kuna.

Nagradu od čak 50.000 kuna nudi Optika i Poliklnika Oculus za informacije koje bi ih dovele do počinitelja odgovornog za provalu i krađu naočala u njihovim prostorima u najstrožem središtu Osijeka.

"Važna obavijest! U noći između 4. i 5. ovoga mjeseca izvršena je provala u poslovnom prostoru Očne optike i poliklinike Oculus, Hrvatske Republike 33, Osijek. Molimo sve sugrađane za provjerenu informaciju koja će nas dovesti u trag počinitelja. Za takvu provjerenu i sigurnu informaciju nudimo nagradu od 50.000 kuna." stoji od petka navečer na službenim Facebook stranicama ove optike i poliklinike, a objavljen je i broj mobitela na koji mogu dojaviti dragocjene informacije.

Iz tvrtke su potvrdili kako nije riječ o nikakvoj šali ili marketinškom potezu, nego su zaista raspisali nagradu kako bi došli do lopova. Da je došlo do provale, izvijestila je u subotu i PU osječko-baranjska, ne iznoseći ime optike.

- U noći s 4. na 5. ožujka, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalilo je u prostorije očne optike iz koje je ukrao više od tisuću komada dioptrijskih i sunčanih naočala. Nakon toga, provalio je u tvrtku iz koje je ukrao više tipkovnica i fotoaparat. Vlasnicima je nastala materijalna šteta veća od 2 milijuna kuna – izvijestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar 5sto
5sto
11:54 06.03.2021.

a bili su osigurani, nisu prodavali kopije iz Turske, Egipte..........tako da mogu mirno spavati...........

PO
pole
15:45 06.03.2021.

Dal je to onaj obrt od onog Kujundžića, koji se bavi spaljivanjem otpada na otvorenom prostoru???

AN
anton1
21:48 06.03.2021.

Taman je marža na naocalama 2000% pa odgovara iznos 50 tisuca za milijun... Odkud onda prijavljuju dva??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije