Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američko sveučilište

Transrodnom studentu prikupili 11.000 dolara za uklanjanje grudi

donnie collins
Screenshot
27.02.2013.
u 23:00

Dvadesetogodišnji Donnie Collins nikad nije bježao od činjenice da je transseksualac, no kada je saznao da mu je potrebno čak 8000 dolara za uklanjanje nepotrebnog tkiva, izgubio je nadu da će se ono dogoditi u skorijoj budućnosti

Transrodni student bostonskog sveučilišta Emerson pronašao je veliku potporu u svom bratstvu koje mu je odlučilo pomoći u prikupljanju sredstava za operaciju uklanjanja grudi.

Dvadesetogodišnji Donnie Collins nikad nije bježao od činjenice da je transseksualac, no kada je saznao da mu je potrebno čak 8000 dolara za uklanjanje nepotrebnog tkiva, izgubio je nadu da će se ono dogoditi u skorijoj budućnosti, piše CBS News.

- Operacija se izvodi dvostrukim rezom nakon čega bi moje grudi trebale biti potpuno ravne. Ne razmišljam o tome kao o promjeni spola već svoje tijelo želim približiti idealu kakvom težim - kazao je Donnie svjestan skupoće operativnog postupka kojeg mu osiguranje škole odbija pokriti.

Ali Donnie je srećom stekao mnoge prijatelje koji su se angažirali i u okviru bratstva Phi Alpha Tau uspjeli prikupiti čak 11.000 dolara. Collins je ostao zatečen njihovom suosjećanojšću i dobrotom. Sretan je što ga podržavaju, ali je ujedno i svjestan da će mnogi ljudi osuditi njihov potez.

No to ga ne brine previše. Novac je u džepu, a kad operacija bude gotova, prikupljeni višak mladići će darovati u humanitarne svrhe.

>>VIDEO Tri godine fotkama bilježio svoju transformaciju u djevojku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije