Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iva Boban Valečić:
Povratak na članak

'Transformacija Mosta iz platforme u stranku nije uspjela ili birači to nisu prepoznali'

O mogućnosti da se Amsterdamska koalicija održi i na idućim izborima Boban Valečić rekla je kako trebaju računati na činjenicu da hrvatski birači teško praštaju izborni poraz.

Komentari 4

ŠE
šeka
07:36 02.06.2019.

ljudi vide da drukaju samo za svoju vukojebinu i da se guraju u košićevu guzicu

VL
Avatar abakus
abakus
07:40 27.05.2019.

MOST se mora riješiti osoba tipa Strenja-Linić koje su očevidno lijeve. Ovako šalju zbrkanu poruku: Petrov, Grmoja i Bulj desni, a ova i još neki drugi lijevi.

VL
HR
hr76
13:27 08.06.2019.

Most je propao u trenutku kad se čelni čovjek počeo ponašati jednako kao i stranke koje je dotad kritizirao, uzeo povlašteni kredit i zaboravio sve ideale kad su mu ponudili jednu čelnu funkciju. Takve narod najviše ne voli.

VL
DU
Deleted user
06:55 27.05.2019.

DA DA DA.baš je ,,slučajno,, košić kupio potpise za petir kako bi ova spustila most ispod praga.samo se je dogodilo da su u jamu koju su košić i kopal kopali mostu upali i hdz-ovci jer dosta njih nije razumjelo da je petir kukavičje jaje pa je dobila 4,55 glasova i izbila mandat hdz-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.