Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Traktorom pokušao zgaziti policajca, a oštetio im i vozilo

gnojenje
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
09.07.2020.
u 07:19

Tužiteljstvo ga je ispitalo te je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor

Možda mu se u tom trenutku to činilo kao zgodna neslana šala, no ako je tako mislio, sada se vjerojatno kaje. Jer zbog vožnje tuđeg traktora te pokušaja da tim istim traktorom pregazi policajce, jedan 23-godišnjak je zaradio kaznenu prijavu, a "smiješi" mu se i odlazak iza rešetaka.

ODO Rijeka ga sumnjiči da je 23. lipnja oko 20 sati na području Vrbnika, bez znanja vlasnika, koristio traktor. Jedno se vrijeme vozio okolo, a onda je u 23.30 u Dobrinji, traktorom krenuo na policajca nakon čega je pobjegao.

U tome ga je pokušao zaustaviti policajac, no 23- godišnjak je ubrzavao vozeći prema njemu. Nakon toga je udario u policijsko vozilo te pobjegao. Tužiteljstvo ga je ispitalo te je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije