Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna prometala

Traktorist izazvao nesreću, stradao vozač automobila

traktor
Arhiva VL
19.06.2010.
u 11:21

U Kričkama kod Drniša traktorist je nepropisno skretao, a dan ranije nesreću uzrokovao motokultivator kod Kistanja

KRIČKE - U Kričkama kod Drniša sinoć je teško ozlijeđen 20-godišnji vozač golfa iz Kljaka koji se sudario s neregistriranim traktorom IMT kojeg je vozio 40-godišnjak iz Kričaka, kažu u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Policajci su nakon očevida na cesti Drniš-Split zaključili kako je nesreću izazvao traktorist nepropisno skretajući ulijevo, pri čemu nije propustio nadoilazeći golf. Nakon sudara najgore je prošao vozač automobila. Traktorist je neozlijeđen, a njegov suputnik s traktora lakše je ozlijeđen.

Vozač traktora kazneno je prijavljen, kažu policiji.

Proteklih tjedana učestale su prometne nesreće koje gotovo u pravilu izazovu traktoristi i vozači motokultivatora.

Izvjesno je kako su traktori na prometnicama gdje im je inače zabranjeno prometovanje ozbiljna prijetnja sigurnosti cestovnog prometa. Dan ranije teško je stradao vozač motokultivatora kod Kistanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije