Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u požegi

Traktor usmrtio 53-godišnjeg muškarca

Getty Images
05.10.2018.
u 14:15

Ozljede su bile kobne te je na mjestu preminuo

53- godišnjak s veličkog područja poginuo je danas tijekom prijepodneva u šumi pored Poljanske. Kako neslužbeno doznajemo pravio je drva kada se na njega, iz još neutvrđenih razloga, prevrnuo traktor.

Ozljede su bile kobne te je na mjestu preminuo.

Unatoč nepristupačnom terenu na teren su brzom intervencijom po dojavi iz Centra 112 izišli vatrogasci DVD-Biškupci i DVD-a Velika te djelatnici Policijske postaje Požega. Kako doznajemo, na mjesto događaja izišli su i članovi požeškog HGSS-a kako bi pomogli u izvlačenju tijela.

- Nešto prije 11 sati u šumskom predjelu u blizini Poljanske došlo je do prevrtanja traktora prilikom čega je smrtno stradao 53-godišnjak s Veličkog područja. Slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja - izjavila je Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
09:58 07.10.2018.

Novi, registrirani traktor...."Traktor ga nije volio!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije