Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULI OTAC I SIN

Tragično okončana potraga: U Neretvi pronađeno tijelo četverogodišnjeg dječaka

Mostar: U rijeci Neretvi pronađeno tijelo muškarca
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/6
28.04.2021.
u 17:35

Tijelo mališana je pronađeno ispod Avijatičarskog mosta u Mostaru

Potraga na vodi za četverogodišnjim dječakom, za kojeg se sumnjalo da se utopio u rijeci Neretvi zajedno sa svojim ocem, Agronom Kerelajem, a koju su jutros nastavili pripadnici Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, nažalost, tragično je okončana.

Kako je za portal Avaz potvrđeno iz Spasilačke službe, tijelo mališana je pronađeno ispod Avijatičarskog mosta u Mostaru. Tijelo je pronađeno nakon što su se u potragu uključili i konjički rafteri. 

Zoran Vlaho, voditelj ISS-a, ranije je rekao da su timovi na kajacima detaljno pretražili dio uz obale rijeke u dužini od 1,5 kilometra, od mjesta pronalaska automobila do Avijatičarskog mosta, a detaljnu potragu u koritu rijeke Neretve, pogotovo, uz desnu obalu su bili uključeni ronioci. Oni su dan ranije pregledali vozilo, u kojem je pronađeno Kerelajevo tijelo i područje u blizini automobila u krugu od 50 metara.

Podsjetimo, nestanak Kerelaja je u subotu policiji prijavila njegova supruga D. K. koja je policiji kazala da se on, prema posljednjim informacijama, zajedno s njihovim sinom, udaljio u petak u 18 sati iz njihovog ugostiteljskog objekta 'Roki' u naselju Kolonija-Rodoč.

Njegov mobitel je u nedjelju pronađen na kružnom toku prije Avijatičarskog mosta, a trebao bi istražiteljima biti od koristi, nakon vještačenja. Obdukcija će, najvjerojatnije, biti obavljena sutra. Za sada nema nikakvih informacija o tome kako je automobil, marke Isuzu, završio u rijeci Neretvi.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lasta mala
lasta mala
18:39 28.04.2021.

Užas.

UM
umnjak
20:12 28.04.2021.

Tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije