Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Tragedija kod Bjelovara: Poginuo motociklist, vozio bez dozvole za odgovarajuću kategoriju

Nesreća kod Bjelovara
Damir Spehar/PIXSELL
10.04.2019.
u 14:53

Prometna nesreća u kojoj je poginuo motociklist dogodila se u selu Kuštani na državnoj cesti DC-28 na relaciji Križevci – Bjelovar

Poznati su detalji nesreće u Koprivničko-križevačkoj županiji u kojoj je jutros oko 7.20 sati poginuo motociklist.

– Na cesti u Kuštanima vozač rođen 1999. godine upravljao je motociklom Yamaha zagrebačke registracijske oznake, bez vozačke dozvole upravljanja motociklom odgovarajuće kategorije. Kad je došao do kućnog broja 25, prednjom stranom motocikla udario je u priključno vozilo teretnog vozila križevačkih registracijskih oznaka, kojim je preko kolnika s parkirališta upravljao vozač rođen 1981. godine – kažu u PU koprivničko-križevačkoj. Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač motocikla. Vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola.

Kako javlja portal Zvono.eu, rano jutros također se dogodila teška prometna nesreća u blizini pružnog prijelaza u Starim Plavnicama. Kako se neslužbeno doznaje, vlak je ondje naletio na mlađu žensku osobu koja je smrtno stradala. Policijski očevid još je uvijek u tijeku. 

Video: Snimka stravične nesreće u tunelu Sv.Ilija

Ključne riječi

Komentara 8

MO
modovisisajteMaraschino
10:14 10.04.2019.

po naslovu kamion naletio na motociklista, u tekstu motociklist naletio na kamion...

Avatar Tračalo
Tračalo
10:30 10.04.2019.

opet motociklist objesno vozio i ugrožavao ostale sudionike u prometu.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:59 10.04.2019.

Da je imao vozacku, znao bi sto treba uraditi kad vidis kamion koji stoji. Usporiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije