Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živjela sama

Tragični kraj potrage: Ženu nestalu za Božić pronašli mrtvu kilometar od kuće

GSS
Foto: GSS
29.12.2016.
u 09:56

U akciju traganja i spašavanja krenulo je više desetaka policajaca, lovaca, vatrogasaca i pripadnika HGSS iz Ogulina i Karlovca, zajedno s potražnim psima.

Žena (67) iz Erdelja, općina Generalski Stol, za kojom se tragalo nađena je u srijedu mrtva u vinogradu, kilometar od kuće, a uzrok smrti je smrzavanje, izvijestila je karlovačka policija u četvrtak.

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški kaže da ne tijelu nema znakova nasilne smrti te da se radi o nesretnom, tragičnom slučaju smrzavanja žene čiji je nestanak policiji u Dugoj Resi u srijedu, 28. prosinca prijavio sin jer mu se majka zadnji put javila na Božić.

U akciju traganja i spašavanja krenulo je više desetaka policajaca, lovaca, vatrogasaca i pripadnika HGSS iz Ogulina i Karlovca, zajedno s potražnim psima. Žena je pronađena smrznuta u 11.50 sati.

Prema riječima susjede, žena je živjela sama, a poslijepodne na Božić otišla je do sela, očito ju je uhvatila noć i negdje je krivo skrenula. Sin je prijavio nestanak jer se najprije nije javljala na telefon, a onda je nije našao ni kod kuće.

>>250 ljudi danima na Velebitu traga za nestalim

Komentara 2

DU
Deleted user
14:02 29.12.2016.

Sve je manje i manje dobri susjeda svi su se u sebe povukli i zatvorili,skoro niko vise se ne pita"zasto kod susjeda vec dvije veceri ne gori svjetlo",zasto susjed ne hrani kokoske ujutro....sve se promjenilo,uvuko se nekakav strah u narod,neimastina,tjeskoba,pa kad neko ovako tragicno zavrsi,onda se naklapa zasto,zasto,zasto.......

KS
krao_sam
11:59 29.12.2016.

Susjede nije bilo briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije