Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NIŠU

Tragičan kraj: Porodila se trudnica sa simptomima koronavirusa, beba prodisala pa umrla

Zgrada Kliničkog centra Niš
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/2
20.07.2020.
u 19:42

Nažalost, beba je nakon porođaja preminula. Infekcija kod trudnice nije laboratorijski pronađena.

Dvadesetsedmogodišnja žena iz sela Orljane, koja je na respiratoru na odjelu intenzivne njege Klinike za ginekologiju KC Niš, rodila je sina, ali je novorođenče ubrzo preminulo

Naime, trudnica (27) iz sela Orljane u Srbiji, koja je u KC Niš stigla u sedmom mjesecu trudnoće sa simptomima koronavirusa, rodila je u ponedjeljak. Nažalost, beba je nakon porođaja preminula. Infekcija kod trudnice nije laboratorijski pronađena.

- Porođaj je obavljen danas u 10.30 sati, rođeno je muško dijete, prodisalo je, ali mu je saturacija odmah počela padati. Intubirano je, napravljena je reanimacija, ali je preminulo u 11.50 sati - rekla je direktorica Klinike za dječju kirurgiju KC Niš Anđelka Slavković.

Rodilja je na respiratoru i trenutno je stabilna, piše Telegraf.rs.

- Ona je negativna na COVID-19 svo vrijeme. Međutim, na trijaži je imala temperaturu i obostranu bronhopneumoniju, zbog čega je ušla u COVID sistem – objasnila je Slavković.

 

Komentara 2

YE
Yeah
11:06 21.07.2020.

Ama beba je najvj.ukradena!

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
20:47 20.07.2020.

Možda testovi daju lažnu sliku da nema korona virus u sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije