Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESKALIRALA SVAĐA

Tragičan ishod sukoba u Sesvetama: Udario muškarca šakom, on pri padu ozlijedio glavu i umro

31.05.2020.
u 16:41

Dvojac starosti 44 i 37 godina prvo se sukobio verbalno, a zatim i fizički

Sinoć oko 23 sata u jednom sesvetskom kafiću došlo je fizičkog sukoba između dva muškarca uslijed čega je jedna osoba smrtno stradala, izvijestila je danas zagrebačka policija. Dvojac starosti 44 i 37 godina prvo se sukobio verbalno, a zatim i fizički.

- Do sukoba je došlo u ugostiteljskom objektu u Ulici Krste Hegedušića. U sukobu je 37-godišnjak, prema dosad prikupljenim informacijama, najvjerojatnije rukom udario 44-godišnjaka u predjelu glave, koji je pri padu glavom udario u stol. Na mjesto događaja došli su djelatnici hitne medicinske pomoći koji su utvrdili da je 44-godišnjak preminuo. Osumnjičeni je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje - priopćeno je iz PUZ-a.

Ključne riječi

Komentara 10

ZA
zagabria5
20:09 31.05.2020.

Ono kad ti život propadne u par sekundi zbog nedostatka samodiscipline. Kao u filmovima. Ovaj je završio sa normalnim životom, sada slijedi mučno suđenje, zatvori i izaći će kao deda oronuo i bez para, naravno i be ikoga svog jer svi bježe od takvih. Zato pamet u glavu i vježbajte samodisciplinu

LA
laurel
20:20 31.05.2020.

Kako besćutno i bijedno koristiti tragediju dviju obitelji za potkrijepljivanje svojih umobolnih predrasuda o ljudima drugačijeg porijekla ili mjesta stanovanja. Bez ikakvih naznaka, imena, prezimena strpali su tragičare među Bosance ili Hercegovce jer se to eto uklapa u njihove ograničene umove.

Avatar SarahLU77
SarahLU77
20:27 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije