Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon nesreće

Tragičan epilog: Vozačica Fiat Punta umrla na operacijskom stolu

\'10.10.2010., Bjelovar - Na prometnici Bjelovar - Djurdjevac u mjestu Curlovcu dogodila se teza prometna nesreca u kojoj su se sudarili fiat punto i opel kadet, na mjestu nesrece djelatnici Hitne pom
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
21.10.2010.
u 13:41

Andreja Š. (27) preminula je zbog teških ozljeda nakon šestosatne borbe liječnika u bjelovarskoj Općoj bolnici.

BJELOVAR – Jučerašnja teška prometna nesreća na državnoj cesti 43 u mjestu Ćurlovcu okončana je tragično, 27-godišnja vozačica Fiat Punta Andreja Š., koja je i skrivila izravni sudar, šest sati nakon prometne nesreće podlegla je teškim ozljedama u bjelovarskoj Općoj bolnici.

– Pacijentica je umrla na operacijskom stolu zbog izrazito teških ozljeda trbuha, prsnog koša i krvnih žila – rekao je dežurni kirurg. Doznajemo da su putnici iz drugog vozila, Daewoo Lanosa, 74-godišnji Ivo G. i 68-godišnja Ana G. zadržani u bolnici zbog teških tjelesnih ozljeda, a lakše su ozlijeđeni vozač i 29-godišnja putnica Sanja G.

– Suputnik iz Daewooa Ivo G. još je u kritičnom stanju i danas je zbog teške ozljede kralježnice prebačen u zagrebačku bolnicu. Suputnici Ani. G. teško su ozlijeđene obje noge. Podvrgnuta je jednome operacijskom zahvatu, a očekuje je barem još jedna operacija. Zbog gubitka mnogo krvi u vrlo je teškom stanju – potvrđuju na bjelovarskom Odjelu kirurgije.

>>Zbog kiše izgubila nadzor nad vozilom i izazvala nesreću

Podsjetimo, na prometnici Bjelovar-Đurđevac jučer oko podneva na mokrom i skliskom kolniku dogodila se teška prometna nesreća, u kojoj je u izravnom sudaru Fiat Punta i Daewoo Lanosa ozlijeđeno pet osoba, koje su dvostrukom intervencijom službe Hitne pomoći prevezene u bjelovarsku Opću bolnicu. Nesreća se dogodila nakon što je vozačica Punta, koja se kretala u smjeru Đurđevca, izgubila nadzor nad vozilom te se, nakon što je zahvatila desnu zemljanu bankinu, vratila na kolnik i u suprotnom se traku izravno sudarila s Daewoo Lanosom koji se kretao prema Bjelovaru.

Na poziv službe 112 na mjesto teške prometne nesreće angažirane su sve raspoložive službe, od djelatnika vatrogasne postrojbe, Hitne pomoći i policije, što je na mjestu nesreće pokazalo na koji se način koordinirano isprepliću djelatnosti urgentnih službi.

Komentara 5

SA
Sapientinus
14:23 21.10.2010.

Oprostite, ali zadnji odlomak uopće ne shvaćam.

CH
chupakabra
14:47 21.10.2010.

Vidi se da je neki rođak odgovoran ili slično za 112 a da isti ima novinara koji ne zna ni prikriti subjektivnost

OB
-obrisani-
16:00 21.10.2010.

Zao mi je ni krivih ni duznih slucajnih putnika iz Daewoo Lanosa,nastradase zbog idiotizma a ne KISE kako napisa autor ovoga teksta da je kisa uzrok nesrece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije