Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na kliškoj cesti
Povratak na članak

Tragediju uzrokovala vozačica auta: 'Djeca su plakala i vrištala...'

Nesretna žena vozila je osobni automobil u pravcu Sinja i prešla je u suprotni trak u kojem je bio autobus Prometa Makarska, pun putnika, uglavnom učenika i radnika koji su išli u Split. Vozač ju je pokušao izbjeći, skrenuo je u lijevi kolnički trak pa udario u drugi autobus u kojem su se vozili vojnici

Komentari 9

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:04 15.10.2019.

Osobo vukovic mu Hrvati bismo rekli prouzrocila, ne uzrokovala. Preporucio bih tecaj Hrvatskog jezika, koliko znam SUVAG ga daje, sto je vrlo blizu vasem fakultetu politickih nauka.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
06:41 15.10.2019.

Zašto bi poginula prešla u lijevi trak? Da je živa, možda bi netko drugi bio krivac za nesreću.

VL
RA
Rafael55
06:43 15.10.2019.

Da je autobus iza drzao propisano rastojanje nebi se slupali.sa drugim busom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.