Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Tragedija u Zenici: Supružnici poginuli u naletu auta

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.01.2019.
u 11:47

Zeničani su ogorčeni jer ovo nije prva nesreća koja se dogodila na dionici kojom svakodnevno brojni građani prelaze cestu

Supružnici Hrustić iz Klopča srednje životne dobi poginuli su u jučerašnjoj prometnoj nesreći na cesti M-17 u Zenici u BiH, piše Avaz.ba.

U nesreći su sudjelovala dva vozila i dva pješaka, a pješaci su poginuli na mjestu, izvijestila je policija. Klix.ba navodi kako su supružnici prelazili cestu kada je na njih naletio Renault Twingo kojim je upravlja 27-godišnjakinja.

Zeničani su ogorčeni jer ovo nije prva nesreća koja se dogodila na dionici kojom svakodnevno brojni građani prelaze M-17.

- Strašno ili ne, još će dosta krvi da se prolije na ovom dijelu puta M-17 i još će mnogo ucviljenih biti dok glavonje bez mozga, koji obnašaju javne funkcije u gradu, skontaju da treba sagraditi dvije pasarele za prelazak pješaka iznad puta i pruge na ovoj dionici – samo su neki od komentara ogorčenih Zeničana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije