Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD VINKOVACA
Povratak na članak

Tragedija u Slavoniji: Vozačici nedavno preminuo suprug i otac, a sada sin

Tragedija u kojoj je poginuo dječak nije jedina nesreća koja je potresla nesretnu obitelj. Naime, 32- godišnjakinja je samo prije nekoliko mjeseci pokopala i supruga i oca, a sada je u nesreći izgubila sina.

Komentari 9

DU
Deleted user
20:02 04.11.2019.

Kad te ide onda te ide. I ja sam pokopao cijelu obitelj u manje od 2 godine. Sprovod za sprovodom. Užas.

VL
MM
Marljivi mrav
21:42 04.11.2019.

Čudan je taj naš "ljudski" život. Sjeti se čovječe da mali hodaš pod zvijezdama.

VL
MA
Majk
20:49 04.11.2019.

Tuga ajd kak ostat normalno poslije svega

VL
IV
Ivaaaan
20:15 04.11.2019.

Prije nekoliko mjeseci na ravnoj (i relativno uskoj cesti) cesti je iz suprotne trake "provirio" jedan auto i pokupio mi retrovizor pri brzini od otprilike 50km/h (i ja i on zbog ograničenja i gužve). Retrovizor se otkinio i nastavio visiti na sajli, zrcalo je otpalo, a krivac je samo produljio kao da se ništa nije dogodilo. Od tog dana vozim s još većim oprezom i sretan sam što se nije dogodilo nešto gore. Svaki dan primjećujem koliko su ljudi neporezni, gaze ili sijeku liniju i sijeku zavoj. LJUDI, VOZITE ISKLJUČIVO U SVOJOJ TRACI I NE VOZITE VIŠE OD 10KM/H IZNAD OGRANIČENJA I SVE ĆE BITI DOBRO.

VL
GR
grodar
19:39 04.11.2019.

ona je kriva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.