Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čistili bunar

Tragedija u Hercegovini: Brat i sestra preminuli nakon trovanja plinom

Policija BiH
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.07.2019.
u 23:43

Na mjesto događaja izašao je veliki broj pripadnika policije, Hitna pomoć, vatrogasci, te gorski spasioci stanice GSS-a Široki Brijeg

Brat i sestra preminuli su nakon teške nesreće koja se oko 18 sati dogodila u selu Dobrkovići kod Širokog Brijega, povrijđeno je za Faktor, javlja Vecernji.ba. Naime, tri osobe su se otrovale prilikom čišćenja bunara, nakon čega su prevezene u SKB Mostar. Nažalost, dvoje od njih je preminulo, a mostarski liječnici se bore za život treće osobe. 

On je, inače, suprug preminule žene. Muškarac je čistio bunar te se počeo gušiti, nakon čega mu je u pomoć došla supruga i njezin brat, koji su se također otrovali plinom. I pored napora liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg, koji su više od sat pokušavali spasiti sestru i brata, nije im bilo spasa. Na mjesto događaja izašao je veliki broj pripadnika policije, Hitna pomoć, vatrogasci, te gorski spasioci stanice GSS-a Široki Brijeg.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
06:24 27.07.2019.

Jadni ljudi, sućut ožalošćenim.

Avatar miyamoto
miyamoto
06:40 27.07.2019.

Pretužno. Nevjerojatne tragedije uvijek vrebaju, zato pazite u svim prigodama. Pokušajte prije svakog rada uočiti potencijalnu opasnost te se zaštititi. Zaista sućut obitelji.

Avatar Tračalo
Tračalo
00:46 27.07.2019.

gdje ima plina ima i nafte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije