Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Kaštelima

U silovitom sudaru poginuo motociklist, sudjelovala i pripita policajka

Ilustracija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.04.2019.
u 13:14

Nesreća se dogodila na državnoj cesti u Kaštel Kambelovcu kada su se, iz još nerazjašnjenih okolnosti, sudarila dva osobna automobila i motocikl. U silovitom sudaru vozač motocikla je poginuo na mjestu nesreće.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 2 sata u Kaštel Kambelovcu poginuo je motociklist, doznaje se u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti u Kaštel Kambelovcu kada su se, iz još nerazjašnjenih okolnosti, sudarila dva osobna automobila i motocikl. U silovitom sudaru vozač motocikla poginuo je na mjestu nesreće.

Policija na mjestu događaja obavlja očevid kako bi točno utvrdila kako je došlo do nesreće.

Prema pisanju 24 sata, djevojka (21) je upravljala automobilom Peugeot, dok je drugim vozilom marke Fiat, koje je također sudjelovalo u prometnoj nesreći, upravljala 30-godišnja policijska službenica. Ona je ''napuhala'' 0,65 promila.

Mladić koji je upravljao Hondom bez pločica, poginuo je na mjestu.

Komentara 8

OB
ObrenM
13:25 01.04.2019.

Hoce li opet sindikat policije uzeti u obranu pripitu kolegicu.U nedavnom smrtnom slucaju na motociklu, svi su bili krivi osim velike brzine unesrecenog.

SO
Somelier
14:11 01.04.2019.

Još jedino u Hrvatskoj i na Balkanu možemo vidjeti policijsko vozilo ispred gostionice ili restorana a policajci unutra jedu ili piju. Naravno večinom alkohol. U Njemačoj ispred restorana ili gostionice vidiš policijski auto samo sa plavim svijetlima kada su na intervenciji. Tamo policajci kupuju nešto za jelo u kioscima sa brzom hranom ali odmah odu dalje da to negdje pojedu. Za početak zabraniti policajcima a i carinicima ulaz u ugostiteljske objekte za vrijeme radnoga vremena i u uniformi.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:07 01.04.2019.

kad neki civil napuše 0,65 onda je vozio pijan kad je neki plavac u pitanju onda je pripit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije