Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA TERENU

Potraga u Karlovcu: Uputili se čamcem niz Koranu, dvojici se izgubio trag, sumnja se na najgore

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/8
17.10.2020.
u 19:32

Na površini rijeke do sada nisu uočeni muškarci, ali niti čamac.

Karlovačka policija na Korani u karlovačkom naselju Turanj, ali i nizvodno, traga za dvojicom prijatelja koji su se danas prijepodne uputili čamcem po nabujaloj rijeci.

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Kako su za Večernji list rekli neki od očevidaca koji stanuju u blizini slapa na Turnju, u čamcu su bila trojica muškaraca, spuštala su se nabujalom i brzom rijekom, no snaga vode na slapu ih je zavrtjela i povukla pod slap.

Jedan od muškaraca uspio je isplivati iz Korane, no dvojica njegovih suputnika, ali i čamac više se nisu vratili na površinu rijeke. Muškarac koji je isplivao iz rijeke zbrinut je u karlovačkoj Općoj bolnici, dok policija s čamcima pretražuje rijeku od spornog slapa, pa nizvodno.

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Pomažu im vatrogasci i članovi HGSS-a. Teren pretražuju i uz pomoć slika iz drona koji nadlijeće spornu lokaciju, no do sada bezuspješno. Na površini rijeke do sada nisu uočeni muškarci, ali niti čamac. 

 S pojavom mraka završila je u Karlovcu potraga za dvojicom srednjovječnih Karlovčana koji su u subotu nešto prije podneva iz čamca ispali u rijeku Koranu i nestali, a nestao je i njihov čamac, doznaje se u karlovačkom HGSS.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cokolinda
Cokolinda
11:03 18.10.2020.

Da nisu pobjegli u Irsku kelnerisati???

RA
Rapal
19:25 17.10.2020.

Mogu samo cekati desetak km nizvodno dok isplivaju..

Avatar babinjak1984
babinjak1984
18:48 17.10.2020.

Plenković i Milanović??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije