Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga u mjestu runovići

Užasna nesreća kod Imotskog: Vozilom prešao preko djeteta, preminulo je u domu zdravlja

Ilustracija
Damir Spehar/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.08.2022.
u 15:22

Na mjestu događaja izvršiti će se očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo, izvijestili su iz policije.

U Domu zdravlja Imotski u petak je umrlo dijete od zadobivenih ozljeda nakon što je u mjestu Runovići preko njega prešlo osobno vozilo, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Vozilo je po prvim policijskim informacijama oko 13.20 sati u mjestu Runovići prešlo preko djeteta, a umrlo je u Domu zdravlja Imotski.

Okolnosti nesreće utvrdit će se očevidom koji vodi Županijsko državno odvjetništvo, rekli su u  Splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Prema neslužbenim podacima iz medija riječ je o nesretnom slučaju u kojem je član obitelji pregazio malodobno dijete (2) u dvorištu kuće. 

Komentara 7

Avatar crazy_bat
crazy_bat
15:59 12.08.2022.

Otac išao u rikverc i prešao preko vlastitog djeteta. Tragedija!

NO
Nordik
15:55 12.08.2022.

Nema kontrole, svi voze kao samoubice. Kada se upali crveno na semaforu barem tri auta još moraju proći. Svaki treći s mobitelom. Kacige na romobil-vozačima još nisam vidio. Nered.

Avatar Cohen
Cohen
16:20 12.08.2022.

Užas nad užasima. Kako živit s ovim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije