Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja u bolnici

'Tragedija pogađa u srce': Deset novorođenčadi poginulo u požaru u Indiji

Fire in Ludwigsburg
Andreas Rosar/DPA/PIXSELL
09.01.2021.
u 10:34

Sedmero od 17 djece na odjelu za bolesnu novorođenčad je spašeno, rekao je kirurg Khandate iz Bhandara District General Hospital.

Deset novorođenčadi poginulo je u subotu u velikom požaru u bolnici u Maharashtri, najbogatijoj indijskoj državi, objavljeno je iz bolnice, a vodeći političari izrazili su žaljenje zbog gubitka njihovih života.

"Požar je izbio danas u 2 sata ujutro", rekao je kirurg Pramod Khandate iz Bhandara District General Hospital u indijskoj zapadnoj državi.

Sedmero od 17 djece na odjelu za bolesnu novorođenčad je spašeno, rekao je Khandate za novinsku agenciju ANI.

Maharaštranski premijer Uddhav Thakre naredio je da istraži uzrok požara.

"Tragedija u Bhandari, u Maharashtri, pogađa u srce. Izgubili smo dragocjene mlade živote", napisao je premijer Narendra Modi na Twitteru. "Moje misli su s ožalošćenim obiteljima. Nadam se da će se ozlijeđeni brzo oporaviti", dodao je.

Mnogi drugi političari, uključujući oporbenog čelnika Rahula Gandhija, također su izrazili žalost.

Komentara 3

ET
en-ten-tini
10:55 09.01.2021.

potegnuli ste skroz do Indije i džave za koju su rijetki čuli, da bi plasirali deprimirajuće vijesti i zaradili klikove na mrtvoj novorođenčadi. bljuv.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
11:34 09.01.2021.

To je kamilica u usporedbi s brojem djece koja su umrla od posljedica eksperimenata s cjepivima Bill Gatesa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije