Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIVNICA SLAVONSKA

Tragična nesreća nedaleko od Virovitice: Rušio stablo pa ubio brata

Pivnica Slavonska/Ilustracija
Foto: Maja Santosi/PIXSELL
27.10.2019.
u 10:57

Iz policije su priopćili da će protiv 59-godišnjaka podići kaznenu prijavu nadležnom ODO u Virovitici zbog osnovane sumnje da jepočinio kazneno djelo "dovođenje u opasnost života opće opasnom radnjom ili sredstvom"

Prilikom obaranja stabla u četvrtaku naselju Pivnica Slavonska koje se nalazi dvadesetak kilometara od Virovitice, smrtno je stradao 65-godišnji muškarac, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Nesreća se dogodila oko 16.30 sati kada je muškarac (59) ispred obiteljske kuće motornom pilom oborio stablo koje je prilikom pada palo na njegovog brata. Muškarac je na mjestu preminuo od posljedica zadobivenih ozljeda.

Iz policije su priopćili da će protiv 59-godišnjaka podići kaznenu prijavu nadležnom ODO u Virovitici zbog osnovane sumnje da jepočinio kazneno djelo "dovođenje u opasnost života opće opasnom radnjom ili sredstvom".

Komentara 2

Avatar Zgubider..
Zgubider..
15:12 27.10.2019.

"...stabla u četvrtaku naselju Pivnica Slavonska..."___Haaaa????

ZE
Zekonja
13:18 27.10.2019.

Ah, ti pravi muski poslovi rusenja drveca, prava uzivancija za vikend.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije