Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBAVILA OČEVID

Tragedija na Novom Zelandu: Dijete zapelo u uključenoj perilici rublja i preminulo

Pixabay.com
23.02.2021.
u 15:40

Djetetova smrt ne smatra se namjernom ili sumnjivom, navodi policija

Tragedija se dogodila na Novom Zelandu u pregrađu grada Christchurch prošli petak kada je malo dijete zapelo u perilici rublja koja je bila uključena. Dijete je prevezeno u bolnicu, no ubrzo je preminulo.

- Policija je obavila očevid te je pozvan mrtvozornik. Dijete je prevezeno u bolnicu s teškim ozlijedama te je kasnije preminulo, navela je policija, prenosi Daily Mail.

Djetetova smrt ne smatra se namjernom ili sumnjivom, navodi policija.

Stručnjaci su upozorili da se ovakve stvari mogu događati kod perilica rublja s otvorom na prednjem dijelu jer su djeca znatiželjna pa žele vidjeti što se nalazi unutra, a slična smrt dogodila se i prije dvije godine kada je na Floridi u SAD-u trogodišnji dječak preminuo jer se igrao s braćom i ušao u perilicu gdje se ugušio.

Takav incident dogodio se i 2010. godine kada je majka slučajno svoje dijete staro 10 dana ubacila u perilicu zajedno s rubljem.

Komentara 2

DU
Deleted user
19:28 23.02.2021.

Kako i sta se tu desava --'Otvorena Perilica niti se pokrece bubanj niti se otvara voda sad vi meni objasnite kako tu djete moze da zapme za nesto ..drugo ako perilica nije ispravna tj. je manipulirana da sigurnosne funkcije suje su od nekog izkljucene malo opsirnije objasni sta je djete radilo ..

NJ
njofra51
16:18 23.02.2021.

majka slučajno svoje dijete staro 10 dana ubacila u perilicu zajedno s rubljem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije